سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند-راهبرد معاصر
آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

محققان و پژوهشگران FDA آمریکا (سازمان غذا و داروی آمریکا) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های رانیتیدین از جمله برخی از محصولاتی که معمولاً با نام تجاری دارویی Zantac شناخته می‌شوند، سرطان‌زا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشمندان سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های "رانیتیدین" سرطان زا هستند.

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

 

محققان و پژوهشگران FDA آمریکا (سازمان غذا و داروی آمریکا) در نتایج تحقیقات اخیر خود دریافته‌اند که احتمالاً برخی از دارو‌های "رانیتیدین" از جمله برخی از محصولاتی که معمولاً با نام تجاری دارویی "Zantac" شناخته می‌شوند، "سرطان‌زا" هستند.

 

"رانیتیدین" به دسته‌ای از دارو‌ها به‌نام "مهارکننده‌های گیرنده هیستامین" تعلق دارد؛ از رانیتیدین معمولاً برای درمان زخم معده، بازگشت اسید معده به مری و کاهش ترشح بیش از حد اسید معده مانند سندرم "زولینگر ــ الیسون" استفاده می‌شود همچنین رانیتیدین به شکل قرص، کپسول، شربت خوراکی یا محلول قابل تزریق در بازار کشور‌های مختلف به‌وفور موجود است.

 

محققان سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در گزارشی از احتمال سرطان‌زا بودن این داروی مصرفی خبر دادند؛ براساس گفته آنها، دارو‌های رانیتیدین، حاوی ماده ناخالص "نیتروسامین" به‌نام (NDMA) هستند؛ در نتایج به‌دست‌آمده از آزمایش‌های صورت‌گرفته، نیتروسامین به‌عنوان یک سرطان‌زای انسانی طبقه‌بندی شده است.

 

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

سرطان‌زا بودن برخی از دارو‌های رانیتیدین+سند

 

نیتروسامین یک نوع آلاینده شناخته‌شده زیست‌محیطی است که ممکن است در آب و غذا‌های آلوده از جمله گوشت، لبنیات و سبزیجات آلوده یافت شود؛ نیترات یک ماده سمی است و زمانی که این ماده موجود در آب در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد، ترکیبات نیترات آن کاملاً تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌شود.

 

همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا در سال گذشته تحقیقاتی را به‌روی نیتروسامین‌ها انجام داده است؛ براساس گزارش‌های این سازمان، ناخالصی‌های نیتروسامین در داروی‌های نارسایی قلبی به‌نام "آنژیوتانسین" منجر به سرطان می‌شوند؛ و حالا در داروی رانیتیدین، سطح غیرقابل قبولی از نیتروسامین‌ها کشف شده است.

 

این سازمان در حال بررسی سطح NDMA در رانیتیدین و ارزیابی هرگونه خطر احتمالی برای بیماران است؛ این سازمان با تنظیم‌کننده‌های بین‌المللی و شرکای صنعت همکاری می‌کند تا منبع این ناخالصی را تعیین کند.

 

منبع: عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار